Vänd er till oss för en bra och pålitlig plåtverkstad Mora

Anlita oss på Mora Karosseri och Motor/Mekonomen för att få hjälp med plåtarbeten. Vi är en modern och professionell plåtverkstad Mora. Hos oss möter ni modernt kunnande och traditionell hantverk.

Kom in till oss med era plåtskador. Inget arbete är för litet eller stort. Vi hjälper er snabbt och effektivt. Med en modern teknik och spetskompetens så ser vi till att er plåtskada inte syns längre.

Vi fixar försäkringsärenden

Vi hjälper er även med försäkringsärenden och sköter kontakterna med försäkringsbolaget. På det viset så minimerar vi problemen och arbetet för er. Har du drabbats av en plåtskada, så beror det ofta på en kollision eller liknande. Det är inte konstigt att vara lite skakad efter en sådan händelse.

Då är det skönt att ha en plåtverkstad Mora att vända sig till. Någon som tar hand om era problem, löser försäkringen och ser till att bilen blir som ny igen.

Hos oss möter ni kunniga fackmän som har lång och gedigen erfarenhet av plåtarbeten. Våra mekaniker och plåtarbetare har en lång erfarenhet och är dessutom välutbildade. På så sätt kan vi också stoltsera med att vara en firma som är samtidigt traditionellt kunnig men också insatt i den senaste tekniken. Vi kan hantera de flesta fall av plåtskador för alla typer av bilmärken.

Kom in till oss

Om ni inte har ett försäkringsärende så kan ni självklart också komma in med er bil och plåtskada till oss för att få en kostnadskalkyl på vad arbetet kan komma att kosta. På så vis kan ni känna er trygga med att veta att arbetet inom kommer att springa i väg kostnadsmässigt.

Kom in till oss på Mora Karosseri och Motor. Vi lovar att ta hand om er och er bil på ett bra och effektivt sätt. Ni kan alltid lita på våra kunniga tekniker och vi gör alltid arbetet på ett så professionellt och kvalitetssäkert sätt som ni kan kräva av en plåtverkstad.

 

Plåtverkstad Mora