Behöver du installera eller kalibrera alkolås Mora?

Vi erbjuder Dräger Dignita samt Foxguard installation & Service.

Behöver du hjälp med alkolås Mora? Då ska du komma in till Mora Karosseri och Motor/Mekonomen. Vi har teknik och kunnande för att utföra alla typer av installationer och servicearbeten när det kommer till alkolås.

Vi på Mora Karosseri och Motor är certifierade att installera och se över alkolås. Kontakta oss för professionell och certifierad hjälp med allt från att sälja, installera och kalibrera alkolås.Vi tillhandahåller produkter från de bästa tillverkarna, som givetvis också är godkända av Transportstyrelsen.

Alla tänkbara ändamål

Oavsett vilket ändamål du har så hjälper vid dig med alkolås. För dig som driver åkeri eller annan näringsverksamhet kan det vara en fin gest mot kunderna att installera dylika apparater. Det visar på seriositet och att ni tar era uppgifter på största allvar.

Vi är givetvis godkända av Transportstyrelsen och ser till att alla uppgifter från alkolåset förs vidare till berörda myndighet, precis som lagen föreskriver. Vi installerar Foxguard samt Dignita Och Dräger till ert fordon. Fråga oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Det finns självklart också modeller som inte är godkända av Transportstyrelsen. De fyller en funktion men går inte att hänvisa till såsom en referens. Så om du ska installera ett alkolås i  Mora, vänd er till oss på Mora Karosseri och Motor AB.

Vi blir alla tryggare

Med alkolås har vi fått ett tryggare samhälle. De flesta fordon som går i yrkestrafik är utrustade med ett sådant. Det gör att andra trafikanter kan känna sig tryggare. Men också förarna som nu inte riskerar att bli utsatta för påhopp och fördomar.

Vi ska vara väl medvetna om att de allra flesta förarna sköter sig alldeles utmärkt. Med alkolås får de en tryggare och mer säker arbetstillvaro. Vi på Mora Karosseri och Motor har arbetat länge med alkolås. Vi har installerat dem på både personbilar och större fordon för yrkestrafik. Välkommen att höra av er till oss för bra och smidig service i detta ärende.

Alkolås Mora