Bilverkstad Mora för trygg och personlig service

När du söker en bilverkstad Mora, välj oss på Mekonomen, Mora Karosseri och Motor AB. Här möter ni modernt kunnande och en traditionell fackmannaanda. Vi har kunskap och erfarenhet att hjälpa er med alla tänkbara problem.

När bilen går sönder

När bilen går sönder så står du inför ett problem. Du ska hitta en verkstad, som du litar på, och dessutom få tillbaka bilen i tid. Sverige är fortfarande ett glesbebyggt land. En majoritet av befolkningen bor fortfarande utanför de tre storstadsområdena.

Därför är också svensken beroende av sin bil. För att kunna leva och bo var de vill. Framförallt i ett landskap som Dalarna, där det är långa avstånd mellan gårdarna. Här behövs bilen kanske en aning mer.

Så när din bil går sönder så minskar din frihet. Du behöver få den lagad så snabbt som möjligt för att vardagen ska fungera som normalt igen. Det bästa är att ha en verkstad att vända sig till direkt. En verkstad du kan lita på och du vet gör jobbet på ett korrekt sätt.

Komplett och personlig service

Vi är en bilverkstad Mora som erbjuder våra kunder ett professionellt kunnande och en personlig service. Vi kan hjälpa er med alla tänkbara reparationer och servicearbeten. I vår verkstad finns också den senaste tekniken som gör att vi utan problem kan lösa de mest komplicerade fel.

Vi har också ett stort lager som gör att vi ofta kan korta ner reparationstiderna och ni får er bil tillbaka snabbare. Våra kunder ska inte behöva vänta på sina fordon onödigt länge. Genom att grejerna på lager så gör vi arbetet snabbare.

Med en personlig bilverkstad som ni känner så blir ert bilägande tryggare och bekvämare. Vi vill hjälpa våra kunder att göra livet bättre och lättare att leva, genom att erbjuda er en unik service till rimliga priser.

 

Bilverkstad Mora