AC-service Mora för effektiv och proffsig service

Ta hand om din bil och klimatanläggning och unna din AC-service Mora. Vi på Mora Karosserie och Motor/Mekonomen har kunnandet och erfarenhet av att utföra reparationer och service på alla tänkbara klimatanläggningar.

Vi har kunskap om både äldre och modernare klimatanläggningar. Oavsett vilket bilmärke eller tillverkare så kan våra kompetenta och erfarna tekniker hjälpa dig.

Hos oss möter du som kunde den lilla firmans personliga service, men det stora företagets breda kunnande. Våra tekniker är alltid uppdaterade kring den senaste kunskapen och tekniken. Genom utbildning och information är vi på hugget och ser till att ha koll på det senaste.

Därigenom kan vi på Mora Karosserie och Motor AB stolt säga att vi är en modern AC-service och verkstad som kombinerar alla de behov som bilägare kan tänkas behöva. När ni vänder er till en verkstad med er bil, så är det en ganska stor investering. Då ska ni känna er trygg med att er bil är i trygga händer.

Gör dig själv en tjänst

Din bils andrahandsvärde påverkas i hög grad av klimatanläggningens hälsotillstånd. Därför är det bra om du hela tiden ser till att hålla koll på din AC. Fyll på vätska, service och andra viktiga insatser gör du bäst genom att vända dig till AC-service Mora Karosserie och Motor AB/Mekonomen har den rätta kunskapen för att hjälpa dig.

Kom in till oss

Du är välkommen in till oss med alla frågor kring er AC eller klimatanläggning. Tänk på att det kan vara den bästa investeringen att tidigt kolla upp eventuella fel eller brister. På så sätt kan du slippa dyra reparationer senare.

En klimatanläggning är en känslig teknisk installation som kräver en hel del tillsyn. Om den går sönder så står du inför bekymmer. Föreställ dig själv att resa med barnen kors och tvärs över landet med en trasig AC i sommar.

 

AC-service Mora